Nieuws

Het laatste nieuws van GHW

Met trots presenteren wij ons nieuwste medium: Polis Praatje, dé podcast van GHW. Verder is de GHWinkel vernieuwd en weer te bezoeken. Duurzaam bezig zijn zit in ons DNA en dat zie je terug in grote en kleine beslissingen. Daarnaast heet ons team weer een collega welkom en zijn wij nog steeds op zoek naar twee nieuwe collega’s om ons team te versterken.

 

Nieuw! Polis Praatje Polis praatje logo - cover

Polis Praatje is dé podcast van GHW. Wij nemen jou mee in de wereld van verzekeringen. We beantwoorden veel voorkomende vragen en gaan in gesprek met onze medewerkers, klanten en externe experts. De lancering van de podcast vindt plaats op 1 november. De eerste aflevering trappen we af met Sander van Alphen, directeur van GHW. Hij vertelt waarom we met de podcast beginnen. Houd onze kanalen
in de gaten en mis de eerste aflevering niet!

 

Verzekerd van duurzaam

Bij elke beslissing die wij nemen, zijn wij altijd op zoek naar de meest duurzame uitkomst. Zo ook met de oude telefoontoestellen, die vanwege een nieuw telefoonsysteem, vervangen zijn. In plaats van de toestellen weg te doen, worden deze nu als refurbished exemplaren op de markt gebracht. In het kader van duurzaam werken doen wij steeds meer digitaal. Dit heeft uiteraard gevolgen voor onze voorraad, want ons polis papier raakte maar niet op. Weggooien? Natuurlijk niet! We gebruiken ze nu als notitieblokken, lekker duurzaam!

Dat wij ons inzetten voor een duurzame wereld valt ook andere partijen op. Sander is door Adfiz uitgenodigd om te vertellen over onze duurzaamheidsvisie. Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. Wil jij zelf nou ook graag iets doen? Bekijk de challenges en tips op verzekerdvanduurzaam.nl.

 

GHWinkel is vernieuwd!

brandblusser keuring

Een (brand)veilige omgeving is zowel privé als zakelijk een geruststellende gedachte. Alleen al daarom is het raadzaam minimaal eens per jaar kritisch te kijken naar preventiemaatregelen en - middelen. Met GHWinkel bestel je in een handomdraai de benodigde (preventieve) producten. GHWinkel is een samenwerking tussen GHW en onze partner ESVSHOP. Bezoek GHWinkel en bestel eenvoudig jouw benodigde producten.

 

Het team van GHW

Miranda Kok stelt zich voor Mirandavrij_web

Bij GHW zit ik in een leuk team op de volmacht afdeling en bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit acceptatie en opmaak van de zakelijke polissen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, te skiën, kleding voor mezelf te maken en te genieten van mijn gezin. Bekijk de video van Miranda.

 

Een prachtige mijlpaal!

Edwin Barten was op 1 oktober jl. maar liefst 25 jaar werkzaam bij GHW, wat een mijlpaal! Dit hebben wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Edwin is in het zonnetje gezet met mooie woorden, taart en bloemen. Op naar nog meer mooie jaren samen!

 

Werken bij GHW

GHW blijft groeien, daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s. Help jij ons onze ambities waar te maken?

Contact