Nieuws

Het belang van de juiste evenementenverzekering

De laatste jaren neemt het belang van een evenementenverzekering toe. Extreem weer, bedrijfsongevallen, het is steeds meer in het nieuws. Maar ook terroristische dreigingen waarbij evenementen worden afgelast komen helaas vaker voor. 

Er kan altijd iets mis gaan

Over het algemeen heb je het niet zelf in de hand; externe omstandigheden zorgen ervoor dat uw evenement schade oploopt. Of het nu om een bedrijfsuitje of een groot dance event gaat, een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij bent verantwoordelijk, maar ben je ook aansprakelijk voor eventuele kosten?

Standaard dekking of specifieke eisen

Bij veel verzekeraars kent de evenementenverzekering een standaard dekking. Maar denk je ook wel eens aan specifieke risico’s? Wat als de hoofdact niet komt opdagen? Ben je daarvoor verzekerd met een standaard dekking?  En hoe zit het met slecht weer, wie vergoedt dan de schade? Breng de risico’s die jouw evenement met zich meebrengt in kaart. Geef antwoord op de vraag: wie draagt verantwoordelijkheid voor wat. Lees de kleine letters van leveringsvoorwaarden en laat u voorzien van advies. Maak daarna de afweging waarom u wel of niet extra’s laat meeverzekeren.

Laat je goed adviseren

Een evenementenverzekering kan veel leed voorkomen. Maar ook in de evenementenverzekeringen zijn er verschillen. Laat je daarom adviseren door onze adviseurs.
 

Contact