Nieuws

Heb ik een financieel adviseur nodig?

Je wilt lekker leven zonder financiële risico’s. In onzekere tijden als deze wil je niet ineens tegen allerlei vervelende financiële kwesties aanlopen. Maar hoe doe je dat dan?

Risico’s loop je de hele dag

In het verkeer, rond het huis of op werk en school, risico’s loop je de hele dag. Om een risico af te dekken kun je verzekeringen afsluiten. Alleen, welke risico’s moet je verzekeren en welke niet. Moet je überhaupt alles verzekeren of kun je zelf ook risico’s dragen en financieel opvangen? En sluit je geen dubbele verzekeringen af?

Goedkoper uit? Betere voorwaarden?

Natuurlijk kun je zelf gaan zitten om alles uit te zoeken. Maar waarom zou je dat doen als er mensen zijn die het je zo kunnen vertellen. Een assurantieadviseur weet de weg in het doolhof van risico en verzekering. En het mooie is; meestal ben je met een adviseur goedkoper uit dan wanneer je het zelf regelt. Je krijgt sowieso de beste voorwaarden, beter bekend als de kleine lettertjes.

Expertise van GHW

De zekerheid dat je het allemaal goed geregeld hebt maakt het leven een stuk aangenamer. GHW helpt je graag met jouw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het advies bij het afsluiten van een hypotheek, het regelen van je verzekeringen of misschien wel het helpen bij jouw nalatenschap; wij hebben de expertise in huis en je hebt een vaste contactpersoon.

Voor ondernemers is het vaak nog moeilijker om het overzicht te behouden. Heb je jouw bedrijfsrisico’s goed afgedekt? Kun je nog wel een hypotheek afsluiten? Hoe zit het met je pensioen?  En dat van je werknemers? Is het verstandig te besparen op verzekeringen? Welk risico loop je privé? Met deze en andere vragen kun je bij GHW terecht, wij helpen je graag.

Contact