Nieuws

GHW ontzorgt

GHW assurantieadviseurs bestaat dit jaar 90 jaar! In het kader van deze mijlpaal vragen we onze klanten, zowel zakelijk als particulier, naar hun ervaringen met GHW. Aan het woord Nici van Tienen, van Nici Koffie en Automaten.


“Wel grappig, ik geloof niet dat ik bij GHW ooit een contract getekend heb. In deze tijd zou dat echt niet meer kunnen, begint Nici van Tienen. De tijd verandert gewoon. Het is begonnen met een gunning, tweede prettige bijkomstigheid was dat ik ook nog eens wat geld bespaarde in een tijd dat ik het best zwaar had. En dan, en dat is voor nu het belangrijkste, dat het ontlast. De kennis van zaken die er in huis is, ja dat vind ik heel belangrijk. Zo heb ik allerlei goede mensen om mij heen: een goed assurantiekantoor, goede boekhouder, goede jurist. En zo kunnen ook wij bij Nici Koffie en Automaten bezig blijven met waar wij goed in zijn; koffie.”

Geen werk is een probleem, maar geen koffie is een ramp

“Mijn vader is vroeger als een van de eerste in de koffieautomaten begonnen, zo’n 46 jaar geleden, gaat Nici verder. Ik ging op mijn 15e bij hem werken. Op een gegeven moment heb ik besloten uit het familiebedrijf te stappen. Na wat uitstapjes hier en daar ben ik in 2003 weer in de koffie begonnen. Nu loopt er 17 man en hopen we binnen een jaar of vier te groeien naar 40/50 man personeel. Ik denk dat we ongeveer 3500 machines uit hebben staan. Ik zeg altijd; geen werk is een probleem, maar geen koffie is een ramp!”
Nici vervolgt, “Ik denk dat wij al 15 jaar bij GHW zitten, waarbij ik gewoon één contactpersoon heb waar ik mijn verhaal aan vertel. Dat vind ik wel plezierig anders kom je er niet meer uit. Je moet niet met 5 man op één klant gaan zitten daar worden klanten onzeker van. Wat ik ook prettig vind is het gesprekverslag. Die worden mooi verkort op papier toegestuurd. Bereikbaarheid vind ik ook belangrijk. GHW is 24 uur per dag bereikbaar. En dan hoef ik echt niet gelijk het antwoord, maar ik kan mijn verhaal kwijt en dat vind ik belangrijk.“

Ook particulier via GHW verzekerd

“GHW ontzorgt. Er wordt netjes ieder jaar geëvalueerd. Daarnaast is er ook een klik met mijn kinderen (ook werkzaam binnen het familiebedrijf). Zij zijn particulier ook via GHW verzekerd. Daar wordt dan ook tijd voor genomen. Het wordt de jongens goed uitgelegd. En dan moet je niet per polis gaan kijken wat het goedkoopst is. Alles kan goedkoper totdat je een probleem hebt, dan kom je erachter waarom het goedkoper is. En ben je uiteindelijk duurder uit. Maar het sterke punt van GHW is, naast de deskundigheid wat voorop staat, de communicatie die goed loopt. En dat meen ik oprecht. Daar mag een bedrijf trots op zijn,“ aldus Nici van Tienen.

 

Contact