Nieuws

GHW nieuws!

In dit nieuwsbericht lees je over de laatste ontwikkelingen bij GHW, zoals de lancering van verzekerdvanduurzaam.nl. Met deze website daagt GHW jou uit door middel van challenges tot het maken van bewuste duurzame keuzes. Daarnaast heet ons team twee nieuwe collega’s welkom en stellen zij zich aan je voor. Wij blijven verder groeien, daarom zoekt GHW nog een nieuwe collega om ons team te versterken.

GHW gaat voor groen!

Jaarlijks gebruiken we veel meer grondstoffen van de aarde dan deze ons eigenlijk in één jaar kan leveren. We willen dat de generaties na ons ook op een gezonde planeet leven, dus is het tijd voor actie. Om je bewuster te maken van je persoonlijke voetafdruk en om je te helpen deze vrij eenvoudig te verkleinen, heeft GHW de nieuwe website verzekerdvanduurzaam.nl gelanceerd. Op deze website dagen wij jou uit met laagdrempelige challenges om duurzamer te leven. Als je meedoet, ontvang je maandelijks een nieuwe challenge. Om te beginnen staan er vier challenges klaar, waaronder ‘Stekker uit stopcontact’ en ‘Korter douchen’. Bekijk de challenges en ervaar hoeveel geld en CO2 je kunt besparen! Een betere wereld begint bij jezelf, maar we doen het samen.

Tip: Ga je boodschappen doen of winkelen? Neem je eigen tas mee en bespaar geld én plastic!

 

Nieuw collega's stellen zich voor:

Afgelopen maanden hebben wij weer twee nieuwe collega’s welkom mogen heten. Je hebt misschien al eens contact met ze gehad, maar zij stellen zich hier graag aan je voor.

 

Liesbeth van Oort_klein

Liesbeth van Oort

Als Desk Accountmanager bij GHW houd ik mij bezig met adviseren van relaties met betrekking tot verzekeringen. Graag kijk ik samen met mijn klanten naar de beste oplossing. Neem contact met mij op en samen houden we huidige verzekeringen up-to-date of regel ik waar nodig een nieuwe verzekering voor je. In mijn vrije tijd werk ik graag in onze tuin. 

 

Angela_klein

Angela Eltink

Binnen GHW ben ik werkzaam als administratief medewerker. Dit houdt in dat ik allerlei inkomende post verwerk en ik verstuur bij de jaarlijkse verlenging van jouw polis de belangrijke documenten voor je eigen administratie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, wandelen of paardrijden. Tijdens vakanties bezoek ik graag bijzondere landen en maak ik veel foto’s!  

 

 

1625143352751

 

Een schitterende mijlpaal

Willem van der Cammen was op 1 juli jl. maar liefst 25 jaar in dienst bij GHW, een schitterende mijlpaal! Willem is in het zonnetje gezet met mooie woorden, taart en bloemen. Op naar nog meer mooie jaren samen!

 

 

 

 

Werken bij GHW

GHW blijft groeien, daarom zijn we nog steeds op zoek naar een nieuwe collega. Kom je ons helpen onze ambities waar te maken?

 

Contact