Nieuws

GHW nieuws!

Een nieuwsbericht die helemaal in het teken staat van het GHW team. Afgelopen maand bereikte Willy Rosmulder een prachtige mijlpaal binnen GHW. Ons team heet maar liefst vier nieuwe collega’s welkom en zij stellen zich graag aan je voor. Wij blijven verder groeien, daarom zoekt GHW nog twee nieuwe collega’s.

Wij stellen ons graag aan je voor

M01 B_klein

 

Michaela Huinink

Ik werk sinds 2 januari 2021 bij GHW als Volmacht acceptant particulier. Hier ben ik verantwoordelijk voor het accepteren van de verzekeringen evenals het opmaken van de nieuwe en/of gewijzigde polissen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de stad voor een hapje/drankje of een leuke avond in het theater. En als ik thuis ben lees ik graag een goede (medische) thriller. 

 

 

Daphne Driesen

Als Desk Accountmanager haal ik mijn energie uit het vele klantcontact binnen mijn functie. Mijn extra interesse en specialisme liggen binnen de hypotheken. Het aanschaffen van een woning is een grote stap, maar ik begeleid je graag gedurende dit traject. Ik doe niet iets omdat het moet, maar omdat ik jou daar mee verder kan helpen! Verder sta ik graag in de keuken en sloof me daar maar al te graag uit, sport ik graag maar plan ik ook maar al te graag leuke avondjes / dagjes weg met vrienden met lekkere hapjes en drankjes.

 

A03 B_klein Avalon Ponder

Als marketeer bij GHW assurantieadviseurs ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe marketing- en communicatieactiviteiten. Het is een breed takenpakket en dat maakt het zo leuk! Verzekeringen kunnen soms een doolhof zijn en samen met mijn collega’s help ik jou daar graag bij op weg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met mijn ‘urban jungle’. Als ik niet bezig ben met mijn planten, sta ik graag in de keuken: nieuwe recepten uitproberen of lekkernijen bakken. Daarnaast spreek ik gezellig met vrienden af, ga ik graag uiteten of pak ik een terrasje.

 

Nathalie Mattijssen

Ik studeer Commerciële economie in Nijmegen en ik ben vanaf 1 februari begonnen bij GHW als afstudeerstagiaire. Ik ben verantwoordelijk voor  de optimalisatie van de customer journey en de social media kanalen. Ik houd erg van borrelen en op het terras zitten, maar helaas is dat in deze tijd een beetje lastig. Daarom heb ik twee nieuwe hobby’s ontdekt: sporten en aparte gerechtjes koken.

 

 

40 jaar in dienst

Een prachtige mijlpaal

Willy Rosmulder was op 16 februari jl. maar liefst 40 jaar werkzaam bij GHW, wat een mijlpaal! Dit hebben wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Willy is in het zonnetje gezet met mooie woorden, taart en cadeaus. Op naar nog meer mooie jaren samen!

 

 

Werken bij GHW

GHW blijft groeien, daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s. Kom je ons helpen onze ambities waar te maken?

Contact