Nieuws

GHW nieuws!

Het blijft ons wel bezig houden, het coronavirus. Waar het deze zomer de goede kant op leek te gaan, blijkt nu toch het aantal besmettingen hard te stijgen. Het kabinet heeft weer nieuwe maatregelen moeten nemen en wij kunnen niets anders dan ons daaraan houden. Ons kantoor is dan ook nog steeds beperkt bereikbaar, collega’s werken veelal vanuit huis. Telefonisch en via de mail staan we je uiteraard graag te woord. Verder in deze nieuwsbrief, Nijmegen heeft haar eigen Covid-teststraat, zijn we toch echt de groenste intermediair van Nijmegen en hebben we 3 openstaande vacatures.

 

Nijmegen heeft eigen teststraat

GHW heeft samen met BNZ Nijmegen het initiatief genomen, om een eigen Covid-teststraat in te richten. Voor zowel haar leden áls de leden van de andere parkmanagement verenigingen in Nijmegen geldt zelfs een gereduceerd tarief. Dit omdat de druk op de Covid-teststraten van de GGD enorm toeneemt en de wachttijd om te testen steeds verder oploopt.

Juist ondernemers staan voor een enorme opgave en het is van belang dat je snel weet of je medewerker in geval van klachten wel of niet inzetbaar is. Uiteindelijk leidt iedere niet-inzetbare medewerker tot extra kosten. Doel van deze Covid-teststraat is dan ook het omzeilen van de lange wachttijden bij de GGD. Sneller testen moet voorkomen dat personeel langer dan nodig thuis komt te zitten en de kosten voor werkgevers onnodig oplopen.

Meer informatie - bnznijmegen.nl/corona-teststraat

 

GHW groenste intermediair van Nijmegen

Ja, we zeggen het maar gewoon. GHW is de groenste intermediair van Nijmegen! Al jaren zijn we bezig om onze business te vergroenen. Op allerlei manieren, zoals: minder papier gebruik, afval scheiden, samenwerkingen met duurzame partners en zelfs de aanschaf van een elektrische auto.

Maar we gaan nog een stapje verder! Want wist jij dat we op 22 augustus jl. alle grondstoffen uit de aarde hebben gebruikt die de aarde in 365 dagen kan produceren? Nog erger, deze datum verschuift steeds verder naar voren. Daarom willen we jou vragen te helpen, niet voor ons, nee voor jezelf. Binnenkort verschijnt ons duurzaamheidsplatform online, waarbij we je uitdagen om challenges aan te gaan, en het leven een beetje duurzamer maken. Pak een keertje extra de fiets, douche wat korter. Dit scheelt op jaarbasis al zoveel! Op de website houden we bij hoeveel we samen besparen. Om zo samen de wereld een stukje beter te maken. Binnenkort meer informatie!

Wil je weten hoe jouw woning scoort in energieverbruik en hoe je dit kunt verlagen? Download dan hier het duurzaamheidsprofiel van jouw woning.

Tip: vervang al je lampen door led-lampen, hiermee bespaar je 85% energie.

 

Werken bij GHW

Aangezien GHW een groeiend bedrijf is, zijn we momenteel actief op zoek naar nieuwe collega’s. Kom je ons helpen onze ambities waar te maken?

 

LevenWonen magazine

Lees ook onze najaarseditie van het LevenWonen magazine. In deze editie van staan we stil bij zelfredzaamheid. Want inzicht, daar draait het allemaal om. Inzicht in je inkomsten en uitgaven. Dat geeft overzicht en rust. Dat begint steeds vroeger in ons leven.

Contact