Nieuws

GHW 90 jaar, dat wil ik ook wel halen!

GHW assurantieadviseurs bestaat dit jaar 90 jaar! In het kader van deze mijlpaal vragen we onze klanten, zowel zakelijk als particulier, naar hun ervaringen met GHW. Aan het woord Peter Beker, al 50 jaar klant bij GHW.


Peter vertelt; “Het zal rond 1968 geweest zijn dat ik werd geconfronteerd met het heuglijke feit: ‘autorijden’. Ik was op dat moment werkzaam bij dagblad de Gelderlander. Van horen zeggen wist ik dat je een verzekering het beste bij GHW aan de Berg en Dalseweg kon afsluiten. De sympathie daartoe was groot, mede doordat GHW een aantal bekende werknemers in dienst had die nauw betroken waren bij voetbalvereniging SV Hatert, in die tijd een florerende sportvereniging met grote aanhang. Automatisch ging je dan: bij bijvoorbeeld een huwelijk en andere verzekeringszaken, dóór bij GHW. En zo geschiedde, want gelijktijdig met 90 jaar GHW is mijn jubileum: 50 jaar bij GHW!

Ze nemen de hele papierwinkel uit je handen

Waarin is GHW kenbaar en herkenbaar? “Gewoon, door de prettige telefonisten-stem en de persoonlijke benadering die je al geruststellen voordat je de reden van bellen vertelt. Daarna volgt doorverbinding met de vraag: “Ha Peter, hoe is het met jou, lang niet gehoord of gezien. Wat kan ik voor je betekenen vandaag”? Deze paar woorden alleen al doen je ‘bezwaren’ verlichten. Altijd goede raad, plus adviezen als: ‘In dit geval kun je het beste zus en zo handelen’. ‘Ze nemen de hele papierwinkel uit handen’, was een veel gehoorde uitspraak bij ons op de krant. En aangezien ik niet zo goed in de verzekerings-inhoud zit, is deze goede bijstand wel zo prettig.
De wijze en manier van vertrouwen en uitstraling van het personeel, doet je niet denken aan verandering door een overstap te maken naar andere dekkingen. Alleen al niet voor de mooie eindejaars verkregen kunstkalender, die ik eerlijk gezegd nu al een aantal jaar mis.“

Goed, Hartelijk, Waardevol

“In de loop der jaren is GHW merkbaar gegroeid in een modern advieskantoor met diverse producten. Hun voorlichting en nieuwsbrieven in gesproken woord zijn geheel van deze tijd èn aantrekkelijk. Het nog steeds thuis laten voelen binnen deze familie, geeft jaarlijks een bron van rust. Gewoon je zaakjes goed geregeld hebben en natuurlijk als het nodig is goede hulp achter de hand! Daarom wil ik GHW het predicaat geven van: ‘Goed, Hartelijk, Waardevol’.
Hiermee wil ik tevens iedereen adviseren: Kies GHW, want: met een GHWtje ‘Gaat Het Weer’! Van harte gefeliciteerd. Dank voor de 50 genoten tevreden jaren van uw 90-jarig jubileum. Ik hoop óók het 100 jarig bestaan mee te mogen maken!”

 

Peter Beker

 

Contact