Nieuws

Einde prijsplafond: verduurzaam je woning

Het energie prijsplafond wordt na 2023 niet verlengd. Dit maakt verduurzamen van de woning nog interessanter. Ook in de hypotheekmarkt krijgt verduurzamen van de woning extra aandacht.

De spelregels voor hypotheken veranderen in 2024 behoorlijk! In de vernieuwde hypotheekregelgeving staat het energierendement van een huis centraal bij de vaststelling van de hoogte van het hypotheekbedrag dat je kunt lenen. Energie-efficiënte woningen zijn beter financierbaar.

GHW helpt jou i.s.m. BOX Duurzaam met onze slimme rekentool en het energiebesparingsrapport om je te adviseren over verduurzamen. Daarnaast, en dat is misschien nog wel het allerfijnste, ontzorgt BOX Duurzaam aansluitend met het advies én de begeleiding bij het daadwerkelijk uitvoeren van de maatregelen. Zo zorgen wij samen voor energiezuinigere woningen en verbeterde energielabels. Hiermee besparen al veel van onze klanten op hun energienota en zijn hun de woningen direct meer waard.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw eigen woning? Vul ons contactformulier in met de actiecode BOX Duurzaam en maak kans op een origineel GHW Duurzaamheidspakket!

Contact