Nieuws

De zorgpremie omlaag maar toch duurder uit?

Als het goed is heb je van jouw huidige zorgverzekeraar jouw zorgverzekering voor 2020 inmiddels ontvangen. De premie is bij een aantal grote verzekeraars gedaald. Ook het eigen risico is niet verhoogd. Dit blijft € 385,-. Hoe kun je dan toch duurder uit zijn?

Direct je zorgverzekering vergelijken

 

Belangrijke veranderingen in 2020

De zorgpremie is bij een aantal grote verzekeraars omlaag gegaan. Mensen met een collectieve zorgverzekering krijgen een korting. Deze korting wordt in 2020 gehalveerd van maximaal 10% naar maximaal 5%. Dit betekent dat veel mensen toch duurder uit zijn. Er is ook goed nieuws, de zorgtoeslag stijgt ook en het eigen risico blijft gelijk.

 

Maak de juiste keuze

Zit je nog goed bij jouw huidige verzekeraar? Het is verstandig om de tijd te nemen om de beste zorgverzekering te kiezen. Wij helpen je hier graag bij. Vergelijk daarom zorgverzekeringen met de vergelijkingsmodule van GHW. Dit helpt je mogelijk geld besparen en het zorgt er ook voor dat je niet onnodig verzekerd bent voor zaken die misschien niet voor jou van toepassing zijn.


Kwaliteit en dekking van jouw zorgverzekering

We zien dat de dekking van de zorgverzekering een steeds belangrijkere rol speelt in de keuze. Wij adviseren daarom bijvoorbeeld altijd vrije zorgkeuze. Daarmee kies je zelf welke arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener je bezoekt.


GHW heeft in samenwerking met UPIVA, specialist op het gebied van zorgverzekeringen, ook afspraken gemaakt met meerdere verzekeraars. Naast de korting die je ontvangt profiteer je van persoonlijk advies en de overige voordelen die GHW en UPIVA jou bieden. Zo bel je rechtstreeks met de specialisten bij UPIVA (088 - 000 8333) voor vragen over de diverse dekkingen.


Makkelijk zelf jouw zorgverzekering vergelijken?

Wil je jouw zorgverzekering voor 2020 aanpassen of overstappen naar een andere verzekeraar?
Op onze website kun je eenvoudig je huidige zorgverzekering vergelijken met de verzekeringen van zorgverzekeraars binnen het collectief van GHW. Je kunt direct zien welke zorgverzekering het beste bij jou past. Aanpassen of overstappen gaat daarna vanzelf.

Vergelijk je zorgverzekering

Contact