Nieuws

Cybercrime, wat weet jij er eigenlijk van?

Het verzekeren van onze eigendommen, daar zijn we bekend mee. Ook onze gezondheid verzekeren we met een zorgverzekering. Maar verzeker je ook je digitale bezittingen en je online identiteit? Waarschijnlijk heb je er nog niet eerder bij stil gestaan. Maar in dit digitale tijdperk is dat geen overbodige luxe.

 

We zijn continu online verbonden

We brengen een groot deel van onze tijd door op internet. Met onze smartphone zijn we 24/7 met internet verbonden. Ook veel huishoudelijke apparaten zijn tegenwoordig met internet verbonden. Dit brengt ontzettend veel voordelen met zich mee, maar zorgt ook voor nieuwe risico’s. Cybercrime is op dit moment de snelst groeiende vorm van criminaliteit. Criminaliteit die dus voornamelijk gericht is op computers, telefoons en tablets.


Whitepaper cybercrime

Omdat cybercrime een veelomvattend thema is, hebben we een whitepaper geschreven. In deze whitepaper wordt uitgebreid omschreven wat cybercrime precies is en welke vormen er zijn. Maar we beschrijven ook de gevaren en welke gevolgen dit kan hebben voor bedrijven met daarbij een aantal voorbeelden uit het (recente) verleden.

Bekijk de whitepaper.


Verzeker je veiligheid

Inmiddels is het ook voor jou persoonlijk mogelijk je te verzekeren tegen cybercrime. Je bent dan verzekerd voor diverse cyberincidenten o.a; identiteitsfraude, verlies van geld op rekening en cyberafpersing. Wil je meer weten over deze cyberverzekering neem dan contact met ons op. We helpen je graag met jouw online veiligheid.

 

Contact