Nieuws

Blijf je zitten, of stap je over?

Als het goed is heb je van jouw huidige zorgverzekeraar je zorgverzekering voor 2021 inmiddels ontvangen. De premie is bij nagenoeg alle verzekeraars gestegen. Het eigen risico is niet verhoogd. Dit blijft € 385,-.


Belangrijke veranderingen

De zorgpremie is omhoog gegaan. Begin 2020 werd de korting voor collectieve zorgverzekeringen bij wet verlaagd van 10% naar 5%. In 2021 blijft deze wijziging van kracht. Het basispakket wordt in 2021 iets uitgebreid. Er komt vanuit de basisverzekering een ruimere dekking rondom corona. (Ex) coronapatiënten kunnen gebruik maken van extra paramedische zorg. Er zijn een aantal nieuwe medicijnen tegen kanker in het basispakket toegevoegd. En vergoedingen voor oefentherapie en fysiotherapie bij COPD patiënten wordt verruimd. Kijk voor meer informatie bij de verschillende verzekeraars.

 

Maak de juiste keuze

Zit je nog goed bij jouw huidige verzekeraar? Het is verstandig om de tijd te nemen om de beste zorgverzekering te kiezen. Wij helpen je hier graag bij. Vergelijk daarom zorgverzekeringen met de vergelijkingsmodule van GHW. Dit helpt je mogelijk geld besparen en het zorgt er ook voor dat je niet onnodig verzekerd bent voor zaken die misschien niet voor jou van toepassing zijn.

Vergelijk je zorgverzekering

 

Kwaliteit en dekking van de zorgverzekering

We zien dat de dekking van de zorgverzekering een steeds belangrijkere rol speelt in de keuze. Wij adviseren daarom bijvoorbeeld altijd vrije zorgkeuze. Daarmee kies je zelf welke arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener je bezoekt.
GHW heeft in samenwerking met UPIVA, specialist op het gebied van zorgverzekeringen, ook afspraken gemaakt met meerdere verzekeraars. Naast de korting die je ontvangt profiteer je van persoonlijk advies en de overige voordelen die GHW en UPIVA jou bieden. Zo bel je rechtstreeks met de specialisten bij UPIVA (088 - 000 8333) voor vragen over de diverse dekkingen.

Advies nodig?

 

Makkelijk zorgverzekering vergelijken

Wil je jouw zorgverzekering voor 2021 aanpassen of overstappen naar een andere verzekeraar? Hier kun je eenvoudig je huidige zorgverzekering vergelijken met de verzekeringen van zorgverzekeraars binnen het collectief van GHW. Je kunt direct zien welke zorgverzekering het beste bij jou past. Aanpassen of overstappen gaat daarna vanzelf.

Zorgverzekering direct vergelijken

 

Contact