Nieuws

Bij GHW zitten we eigenlijk wel prima!

GHW assurantieadviseurs bestaat dit jaar 90 jaar! In het kader van deze mijlpaal vragen we onze klanten, zowel zakelijk als particulier, naar hun ervaringen met GHW. Aan het woord Boukje Haegens van Makelaar 0413.

Kennen de spelregels

“90 jaar is een hele tijd! Ik snap wel dat je dan allerlei klanten hebt die van oudsher bij jullie zitten. Ik ben privé- en (sinds kort) zakelijk klant bij GHW. Het voelt gewoon vertrouwd, dus zijn we inmiddels ook al verschillende jaren klant.
12 jaar geleden ging ik samenwonen en kochten we een nieuwbouwhuis. De bank deed ons een mooi aanbod maar dit bleek toch minder mooi dan zij hadden voorgespiegeld, dat doet wat met het vertrouwen. We spraken er met vrienden over en zo kwamen we met Willem (van der Cammen red.) in contact. Je kon merken dat hij echt zijn best deed. Hij kende de spelregels, keek niet alleen naar wat er moest gebeuren maar hij dacht echt mee en kwam met alternatieven. Dat gaf eigenlijk de doorslag, en was de keuze snel gemaakt.”

Uitstapje gemaakt

“We hebben nog wel een keer een uitstapje gemaakt met onze autoverzekering. Het voorstel wat dat GHW deed hebben we vergeleken op internet en daar konden we het toch wel een stuk goedkoper krijgen. Maar goed, daar zijn we snel van teruggekomen want het bleek dat we bij deze internetaanbieding minder dekking hadden. En op het moment dat er iets is, moet je zelf overal achteraan. Dus we zijn heel snel weer geswitcht. En werd weer bevestigd, bij GHW zitten we eigenlijk wel prima.
Ik ben in mei jl. begonnen met mijn eigen bedrijf, Makelaar 0413. We zijn nu een paar maanden verder en het bevalt goed! Vooraf moest er natuurlijk een hoop geregeld worden qua verzekeringen en financiering. Daar heeft GHW mij ook weer goed bij geholpen. De lijntjes zijn kort. Meestal heb ik een dag later al een verslag van het gesprek met de actiepunten. Je krijgt gewoon eerlijk en goed advies. Of ik nog heb vergeleken? Nee, ik heb GHW niet vergeleken met andere tussenpersonen, zij hebben uiteraard wel de verzekeringsmaatschappijen vergeleken en met mij besproken. Kijk je bent niet met elkaar getrouwd, dus als het niet bevalt kun je altijd een keer gaan switchen. Maar dat blijkt vooralsnog niet nodig!”

GHW kan de klant van A tot Z helpen

“Ik zou GHW omschrijven als een betrouwbare partij. Die voor je klaar staat en er voor je is op het moment dat je hulp nodig hebt. Niet alleen in het begin helpt GHW met het afsluiten van verzekeringen, maar ook daarna zijn jullie beschikbaar voor vragen en advies of de afwikkeling van schades of juist voor een update gesprek. GHW kan de klant van A tot Z helpen. Niet alleen maar met verzekeringen maar ook met hypotheken, zelfs mijn pensioen loopt via jullie. Het is echt een compleet pakket wat jullie aanbieden. Inmiddels lopen we al een aantal jaartjes mee als klant. Wat ik wil zeggen is; de persoonlijke relatie is bekend. Dus GHW weet wat in bepaalde situaties wenselijk is. De slogan ‘GHW verzekert persoonlijk’ maken jullie helemaal waar!“

Contact